Assalamualaikum awok awoknyaa 🤗 #qasreenalovers #qasmenlovers !!

harini Mama Reen ada specialll topiks nak bebel hihihi 🤭 tapii! sebelum tu Mama Reen nak tanya lah kat encik2 hubby ehh .. Nak raya cik isteri mesti nak cari baju raya kan ? nak nak pulak warna mesti sama ! tak sama habihhh la tido luar malam ni sampai tahun depan 🤣 hahaha jangan main main dengan wanita okayy ! awatt ? Mama Reen pun wanita tauu opkos laaa ! hahaha 😜

Hokeyy! dahh!! straight to the point! haa sebenarnya Mama Reen nak kenalkan dekat hangpa semua sweet collection daripada butik Mama Reen 😎 apa tu sweet sweet hak tuihh ? heyy bukan manis sahaja tau ! masam pahit masin semua dah siap campoqqq dahh 😂 hihihi .. bagai apa orang kata ? haaaa ” bagai pinang di belah dua ”  orang kata ..

Mesti tak sabar kannn nak nengoknya 🤪 hehe SUPRISEEEEEEEEEEEEEEE !!!

boleh dah lepas ni nak matchy2 dengan abe 😍 tak usah risau nak pi jauh2 untuk cari warna match hihihi .. sebab apa ? Sweet Collection dari Butik Mama Reen adooooo 😘😘

Sweet like Potatoes gituw orang kata😋  ! eh teringat pulak pickupline yang cuben Mama Reen kasi haritu 🤭

 yang berkejar terlari lari ,
jangan risau abe tetap dihati .

aishhh 😜 luluh hati Mama Reen kena pickupline sekali kikiki bagila chance sikit Mama Reen dengan cuben kejapp hish 🤣 hahahaha #qasreenalovers #qasmenlovers jangan jeless !! ehhhhh ha melalut ni lupa pulak ! tak habis lagiii eh koleksi Sweet Colletion ni ! ada lagi ? yeeee ada lagi !!

 

haaaa okay okay dah ! taknak tunjuk lebih2 nanti kang ada yang meleleh 🤭 hihihi .. Jangan tunggu lama lama nanti lama lama dia melepehhhh ~ ewahhh 😂😂 Mama Reen pun nak berangkat dulu lah .. Byee semua #qasreenalovers #qasmenlovers ❤❤❤ Jangan lupa singgah website Mama Reen okiess 🌹😉 https://www.qasreena.my/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.