Assalamualaikum semua fans Mama Reen #qasreenalovers !!🤗

wahhh .. pejam celik pejam celik dah lama Mama Reen tak bebel ni hihihi ..  Apa? Nak bebel apa ? hahaha takdelah Mama Reen nak bercerita sikit nie , saat Mama Reen jatuh cinta. Bukan jatuh cinta biasa biasa tau ! Mama Reen jatuh cinta dengan Eva Kurung !!  koleksi PALING LAWA MENARIK PLUS TIPTOP DIHATI LA KATAKAN 😍

Design Eva Kurung sangat menawan,  Mama Reen pun dah tertarik tau haihh jadi lemah lutut bila tengok Eva kurung ni .. ehh, jangan kata satu warna je tau .. Semua warna dah Mama Reen grab huhu taknak ketinggalan punya pasal hihihi husband Mama Reen pun pening tengok wardrobe Mama Reen yang penuh tu hahaha 😁

Jadi Mama Reen nak kongsi keistimewaan Eva Kurung ni dengan korang!! Excited nak cite!! sebelum tu Mama Reen bagi korang tengok dulu rupa Eva Kurung ni macam mana 🤩

Macam mana? lawakan? ha dah la sopan, sweet pulak tu haihh koleksi Eva Kurung ni memang laku keras, sebulan launch dah semput dah stok .

3 warna yang pasti memenangi hati  #qasreenalovers  👇

 

                                               INDIAN RED                          YELLOW GOLD                        BABY BLUE

Apa Material koleksi ? hah untuk Eva Kurung , Mama Reen menggunakan jenis material yang berkualiti iaitu Dull Satin .. Apa panas ke tak ? material Dull Satin bersifat lembut dan tidak panas, sejenis kain yang lembut dan apa yang penting ia less ironing. 😊

Design Eva Kurung ni cutting Fishtail orang kata and paling sempoi apabila di gayakan. Bagi korang yang suka kelihatan simple but gorgeous boleh gayakan Eva Kurung ni memang sesuai sangat hihi . Jimat masa tauu Mama Reen dulu dulu pun haihh iron sekali dahh cukup perfectss , korang juga akan  kelihatan anggun dimana mana  sepanjang masa hehe ..

Haa Mama Reen nak share sikit RAHSIA Eva Kurung ni 😃

  • Kain tak panas dan lembut sahaja
  • Cutting sweet tampak lebih kurus
  • Sesuai untuk ibu menyusu
  • Mudah untuk diiron
  • Mesra wudhuk

MATCH WITH HUBBY

    

Wahh😍 .. Jangan kata cik adik , match colour dengan cik abang pun ada tau huhu bolehlah kalau digandingkan naik stage ni 😋 ehh hahaha.. Bab baju melayu nanti kita share next nanti ya yang penting koleksi Eva Kurung menarik kan? pelbagai benefit tau diselitkan kalau bergaya dengan Eva Kurung ni  😘 belum cuba belum tau kikiki  cukuplah setakat ni ye… Mama Reen gerak dulu byebye semua #qasreenalovers