Assalamualaikum semua fans Mama Reen #qasreenalovers !!

lama dah rasanya Mama Reen tak buat comeback, hehe.. Tahun 2018 ni, puasa bulan 5, pilihan raya pun bulan 5.. busy kan bulan Mei ni  >_<  korang semua dah buat preparation untuk puasa belum? Dah habis ganti puasa? hihi Alhamdulillah kalau sudah 🙂



Sekarang ni Mama Reen busy sikit prepare utk koleksi raya.. korang mesti tak sabar nak tunggu koleksi raya dari Qasreena kan? sabar yaa, team production Qasreena tgh berusaha gigih ni untuk berikan yang terbaik untuk korang semua <3 <3 okay, Mama Reen nak bagitahu ni, sambil korang scroll instagram & facebook tu, meh singgah tengok teaser Raya Qasreena di FACEBOOK dan INSTAGRAM, huhu .. siap video sekali tau!

psstt.. Tahun ni Qasreena ada keluarkan untuk pakaian lelaki sekali tau iaitu sub brand Qasmen! Boleh lah korang sedondon dgn Mr. Shuben tuu.. cehhh sweet gituu.. korang dah decide tema raya sedondon belom? Tahun ni Mama Reen team raya konfius nak sedondon warna apa >_< mai lah singgah jap butik Qasreena tengok baju raya yg glam gituu !! hehee

Korang nak tengok teaser #qasreenaglamraya x #qasmencoolraya tak?? Jeng jeng jengg



Tahun ni baju raya Qasreena, mostly cardigan & maxi dress yang glam dan gorgeous tau!! ada juga baju kurung printed, dan macam2 jenis lagi <3 ada 30 design kesemuanyaaaa, jangan lupa grab salah satu koleksi raya Qasreena.

Leave a Reply

Your email address will not be published.