Assalamualaikum #qasreenalover  semua,. ..😘😘

Kali ni Mama Reen nak kongsi pula sikit sebanyak tentang mix and match outfits iaitu padanan pakaian mengikut suka hati hahaha 😂 . Ok, mix and match ni akan menampakkan seseorang itu Simple & Elegan. Betul tak ?😉😉😉.

Korang mesti rimas dan tak selesa kan setiap hari nak kena pakai benda yang sama, hrmmm tapi dengan adanya perkataan mix and match outfits ni, korang jangan risau kalau  pakai baju campur-campur pun nampak cantik ape, tapi nak padankan baju pun kene tengok atas pakaian jugak gais, hahaha jangan main hentam je kan tak pasal-pasal jadi kek lapis, kalau kek lapis betul tak pe boleh juga makan, ini makan tak dapat malu yang dapat, sebab apa? sebab kene kutuk hahaha… 🤔🤔

Korang perlu pilih pakaian berwarna cerah yang sesuai dengan musim tau. Okay, sekarang kan musim tak menentu, kejap hujan, kejap panas. So,kalau sebut tentang hujan ni pasti ramai yang pakai sweater betul tak? sweater juga sangat berguna untuk menghangatkan badan korang, tapi sekarang tak kira dah musim ape tren sekarang padanan sweater boleh dipakai bila-bila masa👍👍👍.

BACA YE👇👇;

(1) Korang cuba padankan sweater dengan seluar jean dan padankan dengan topi, agar tak nampak membosankan dengan penampilan korang.

(2) Untuk ke pejabat korang boleh pakai sweater juga,Why not kan!! korang boleh padankan kemeja serta sweater sebagai outer-nya, and boleh guna juga chino pants serta high heels agar nampak lagi menonjol penampilan korang.

(3) Untuk tampil girly menggunakan sweater? boleh jew korang boleh kobinasikan flowers print sweater, flare skirt, flat shoes, and this match perfectly, you can try dear. 😍😍

(4) Siapa cakap cardigan dah lapuk dek zaman hah!! jangan salah nilai ok, walaupun tak popular denim atau pun bomber jacket, outfits yang satu ni tak akan pernah hilang dari para pencinta fashion tau. Terbukti cardigan tetap menjadi salah satu outfits yang akan dipilih ketika korang ingin bergaya santai dan tak terlalu over. Cardigan dengan gayanya yang simple dan tak panas boleh dipakai sebagai alas  luaran baju.

 

          

Airis Cardress                                                  Batrisya Cardress                                      Jasmin Cardress

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.