Assalamualaikum haiiii fans2 Mama Reen ! haaa jawab salam tu jangan tak jawab !! hihihi  🤭

Wah pejam celik pejam celik dah nak masuk bulan baruuu !! omaii 😋 haaaa .. awok awok ? Mama Reen nak citer sikit niii ! 😖 Mama Reen rasa sedihhh sangat ! Baju waktu zaman2 kenal cuben dulu dah tak muattt ! kiciwaa Mama Reen hmm 😫 Semalam Mama Reen pi jumpa bestfriend Mama Reen tauuu . Habihhh daa kena bebel 🤣 Betuiii ke ?

Menurut kajian , perempuan zaman sekarang kebanyakannya mudah rasa insecure dengan perempuan lain. Kata-kata yang sering keluar dari mulut mereka ?? Antaranya ..

“dia pakai cantik lah, aku pakai macam nangka busuk”  Mama Reen pernahhh !!

“orang cantik pakai apa pun cantik”    haaa sama sama !!

“Orang kurus bolehlah pakai macam tu. Aku ni gemok pakai apa pun orang pandang aku macam tong gas”    betul !!! Mama Reen pernah kenaaa !!

haihhh tapii !! Mama Reen dah insaf dah lepas kena ceramah free semalam tu kikiki 🤣 haaaa nak dikatakan banyak tau sebenarnyaa  kata kata down dan insecure dengan mereka yang pandai bergaya. Hello! Siapa kata fizikal dan ekonomi seseorang itu faktor utama untuk bergaya bak stailista ? BELUM CUBA BELUM TAU 😎

WHAT SHOULD YOU DO ?

yesssssssss ! “KEPERCAYAAN”   

✅ PERCAYA PADA KEBOLEHAN DIRI SENDIRI ✅

✅ TAK PERNAH MENGAKU KALAH ✅

✅ BUAT SEBELUM MENGALAH ✅

✅ GANTI KELEMAHAN KEPADA KELEBIHAN ✅

✅ BUAT YANG TERBAIK ✅

lebih menarik dengan hadirnya koleksi2 Mama Reen tauu ! bukan lagi masalahh para jejaka ft wanita okiess 😉 hanya MIX & MATCH pasti memikat hati orang diluar sana ❤❤❤

APA YANG MENARIK ?

oklahh , Mama Reen share satu rahsia TERLAJAK LAWOSS koleksi2 Mama Reen 🤭 satuuu je ! haa Kain Material yang Mama Reen gunakan adalah kebanyakannya Satin Premium dan ComoCrepe Textured . Tak main ehhh yang low class punya .. pastinya Mama Reen kutip daripada … ehh bukan kutip ehh hahahha pastinya Mama Reen tempah daripada yang terbaik tau !!
wahh 😍 nampakkan konsep KETULUSAN koleksi2 Mama Reen ni .. haaa padia simple , easy , gorgeous , polite ni ?? hihihi SUPRISEEEEEE 🤪✨

GORGEOUS HOT 5 STAR 

hihi gandingan CARDIGAN + DRESS menawan hati 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published.