E-QASREENA
0Comments

Asymmetrical design

Design asymmetric masih lagi trendy musim ini dan salah satu kegemaran Mama Reen. Bayangkan yang korang semua tengok sekurang-kurangnya seorang wanita yang berpakaian dengan...
E-QASREENA
0Comments

MARWA BLOUSE by QASREENA

“Alah membeli, menang memakai” peribahasa ini sesuai digambarkan pada Marwa Blouse kerana material yang digunakan iaitu como crepe yang mempunyai high quality dan...
E-QASREENA
0Comments

ADRESIA TUNIC BY QASREENA

Sebut tentang Tunic apa akan ada di minda anda? Tunic adalah lebih sinomnim dengan pakaian longgar yang menutupi dada, bahu, dan punggung. Baju ini bisa berlengan atau tanpa...
E-QASREENA
0Comments

RANIA BLOUSE by QASREENA

Gaya trendy serta Ranggi merupakan pilihan muslimah. Kini,mereka tidak lagi gentar untuk menggayakannya kerana setiap rekaan pastinya memberikan keyakinan kepada sesiapa...
E-QASREENA
0Comments

Tips pemakaian ketika Melancong

Wanita kini sangat bijak bergaya, mereka juga lebih bijak untuk ‘mix and match’ sehinggakan pakaian tersebut dilihat sangat vogue dan menawan sekali terutama...
E-QASREENA
0Comments

Hasya Blouse by Qasreena

Hasya Blouse ialah pakaian casual yang mengetengahkan rekaan moden dan selesa untuk digayakan terutama bagi anda yang ingin menggayakan sesuatu yang berlainan tetapi masih...
0Comments

QASREENA MYRA BLOUSE

Macam mana anda bergaya simple tapi tetap vogue and look elegent? Kalau macam mama reen banyak-banyak blouse mama reen pilih Myra Blouse. Kenapa Myra blouse? Sebab Myra blouse...
E-QASREENA
0Comments

OPEN HOUSE CLEARANCE SALE

 hello hello Qasreena lovers ! assalamualaikummm .  korangggg , Mama Reen ada good news !!! Mama Reen tak shabar nak habaq mai ni  kat korang . Super tiptop TERBAIKKK ! huhuhu...