Qasreena is an online fashion retailer for daily Muslim wear, tops and dresses . Qasreena serves Muslim ladies, who needs Islamic wear codes for daily activities or special occasion.

0Comments

JOM BERGAYA STYLE QASREENA 2.0

Assalamualaikum haiiii fans2 Mama Reen ! haaa jawab salam tu jangan tak jawab !! hihihi  🤭 Wah pejam celik pejam celik dah nak masuk bulan baruuu !! omaii 😋 haaaa .. awok awok...
0Comments

SWEET COUPLE COLLECTION

Assalamualaikum awok awoknyaa 🤗 #qasreenalovers #qasmenlovers !! harini Mama Reen ada specialll topiks nak bebel hihihi 🤭 tapii! sebelum tu Mama Reen nak tanya lah kat encik2...
0Comments

ORKID CARDRESS

Assalamualaikum fans Mama Reen #qasreenalovers !! Mama Reen nak kenalkan dekat awok semua CARDRESS YANG MENAMBAT BANYAK HATI DI ABAD INI 😍 !! apakah ituuu ? meh sini Mama Reen...
0Comments

BAJU MELAYU

Assalamualaikum haiii #qasreenalovers 🤗 Mama Reen nak tanya sikit la .. Apa ciri ciri lelaki idaman korang eh ? nak yang sado ke nak yang aww aww lembik tu 🤣 ehhhh hahaha .....
0Comments

SAKEENA CARDRESS

Assalamualaikum fanss Mama Reen ! #qasreenalovers 🤗 haa ni .. Mama Reen nak tanya satu ni .. korang suka collection kurung atau cardress ? kalau Mama Reen paling suka...
0Comments

KESYHA CARDRESS BY QASREENA

Assalamualaikum #qasreenalovers Mama Reen excited nak cerita pasal Keysha Cardress dari Qasreena Malaysia nie. Kenapa nama dia CARDRESS?? Sebab konsep baju nie lain dari yang...
0Comments

#qasmencoolraya2018

Assalamualaikum #qasreenalover #qasmenlovers , hari nie Mama Reen nak perkenalkan produk lelaki dari Qasreena tapi untuk lelaki Mama Reen namakan dia Qasmen. Best tak dengan...
0Comments

#qasreenaglamraya2018

Assalamualaikum #qasreenalovers , Mama Reen ingin perkenalkan 14 koleksi #qasreenaglamraya2018. 14 koleksi nie sangat simple dan santai & yang penting memberikan kita...
E-QASREENA
0Comments

Keyra Suit by Qasreena

Assalamualikum #qasreenalover, Mama Reen kembali lagi nak membebel dengan korang nie.. Apa? Nak bebel apa? Mama Reen nak bercerita sikit nie, saat Mama Reen jatuh cinta. Bukan...
E-QASREENA
0Comments

Qeela Suit by Qasreena

Assalamualaikum #qasreenalover, korang pernah dengar tak peribahasa “Alah bisa, tegar biasa”? mesti korang pernah dengar kan? Apa yang korang faham dengan...