Qasreena is an online fashion retailer for daily Muslim wear, tops and dresses . Qasreena serves Muslim ladies, who needs Islamic wear codes for daily activities or special occasion.

0Comments

9 Tips menghadapi cuaca panas

Hai Assalamualaikum Qasreena lovers. πŸ˜πŸ€— Mama Reen harap u alls semua sihat-sihat belako yer. Bukan nya apa sekarang musim panas, ada negeri telah berada di zon merah suhu...
0Comments

Minta Maaf dan Memaafkan

Haiii Assalamualaikum Qasreena lovers.. 😍😍 Wah pejam celik pejam celik dah masuk pertengahan bulan 3 dah !! Cepat nyee masa berlalu..πŸ™€πŸ™€ Alahai umur kita pun makin meningkat...
0Comments

MIX AND MATCH OUTFITS

AssalamualaikumΒ #qasreenalover Β semua,.Β ..😘😘 Kali ni Mama Reen nak kongsi pula sikit sebanyak tentang mix and match outfits iaitu padanan pakaian mengikut suka hati hahaha πŸ˜‚ ....
0Comments

Apa itu Gender Stereotypes?

Assalamualaikum semua fans Mama Reen #qasreenalovers !!πŸ€—   Kali ni Mama Reen nak berceloteh sikit berkaitan isu yang jarang orang ambil perhatian.. 😎 Haaa jangan serius2...
0Comments

RAHSIA EVA KURUNG

Assalamualaikum semua fans Mama Reen #qasreenalovers !!πŸ€— wahhh .. pejam celik pejam celik dah lama Mama Reen tak bebel ni hihihi ..Β  Apa? Nak bebel apa ? hahaha takdelah Mama...
0Comments

JOM BERGAYA STYLE QASREENA 2.0

Assalamualaikum haiiii fans2 Mama Reen ! haaa jawab salam tu jangan tak jawab !! hihihiΒ  🀭 Wah pejam celik pejam celik dah nak masuk bulan baruuu !! omaii πŸ˜‹ haaaa .. awok awok...
0Comments

SWEET COUPLE COLLECTION

Assalamualaikum awok awoknyaa πŸ€— #qasreenalovers #qasmenlovers !! harini Mama Reen ada specialll topiks nak bebel hihihi 🀭 tapii! sebelum tu Mama Reen nak tanya lah kat encik2...