0Comments

QASREENA MYRA BLOUSE

Macam mana anda bergaya simple tapi tetap vogue and look elegent? Kalau macam mama reen banyak-banyak blouse mama reen pilih Myra Blouse. Kenapa Myra blouse? Sebab Myra blouse...
0Comments

OPEN HOUSE CLEARANCE SALE

 hello hello Qasreena lovers ! assalamualaikummm .  korangggg , Mama Reen ada good news !!! Mama Reen tak shabar nak habaq mai ni  kat korang . Super tiptop TERBAIKKK ! huhuhu...
E-QASREENA
0Comments

Selamat Hari Raya Aidilfitri

  Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir...
0Comments

Qasreena x Qasmen Raya 2018

Assalamualaikum semua fans Mama Reen #qasreenalovers !! lama dah rasanya Mama Reen tak buat comeback, hehe.. Tahun 2018 ni, puasa bulan 5, pilihan raya pun bulan 5.. busy kan...
0Comments

Tips Menyambut Kedatangan Ramadhan

  Bulan puasa bakal tiba tidak lama lagi! Alhamdulilah masih diberi rezeki untuk bertemu dengan bulan berakah ini. Sebagai tanda syukur kita seharusnya bersiap sedia...
0Comments

Idea Fesyen Pakaian Dinner Muslimah

Ada sedikit info yang Mama Reen nak share kat korang mengenai fesyen pakaian dinner muslimah ni.Fesyen adalah sebuah industri yang mempunyai sifat yang cukup dinamik. Betapa...
0Comments

Tips Berpakaian Untuk Wanita Berisi

Pada masa kini, mereka badan yang berisi atau gempal mula menyedari penampilannya. Walaupun berisi, mereka terus berusaha untuk kelihatan ramping, langsing, dan kurus....
0Comments

Off Season Sale

Bagi peminat setia Qasreena, Mama Reen ada berita baik untuk korang semua!! excited dah Mama Reen nak bagitahu nie..hahaha. Untuk pengetahuan korang pada 25/1/18 sehingga...