0Comments

MARWA BLOUSE by QASREENA

“Alah membeli, menang memakai” peribahasa ini sesuai digambarkan pada Marwa Blouse kerana material yang digunakan iaitu como crepe yang mempunyai high quality dan...
0Comments

ADRESIA TUNIC BY QASREENA

Sebut tentang Tunic apa akan ada di minda anda? Tunic adalah lebih sinomnim dengan pakaian longgar yang menutupi dada, bahu, dan punggung. Baju ini bisa berlengan atau tanpa...
0Comments

RANIA BLOUSE by QASREENA

Gaya trendy serta Ranggi merupakan pilihan muslimah. Kini,mereka tidak lagi gentar untuk menggayakannya kerana setiap rekaan pastinya memberikan keyakinan kepada sesiapa...
0Comments

Tips pemakaian ketika Melancong

Wanita kini sangat bijak bergaya, mereka juga lebih bijak untuk ‘mix and match’ sehinggakan pakaian tersebut dilihat sangat vogue dan menawan sekali terutama...
0Comments

Hasya Blouse by Qasreena

Hasya Blouse ialah pakaian casual yang mengetengahkan rekaan moden dan selesa untuk digayakan terutama bagi anda yang ingin menggayakan sesuatu yang berlainan tetapi masih...
0Comments

QASREENA MYRA BLOUSE

Macam mana anda bergaya simple tapi tetap vogue and look elegent? Kalau macam mama reen banyak-banyak blouse mama reen pilih Myra Blouse. Kenapa Myra blouse? Sebab Myra blouse...
0Comments

OPEN HOUSE CLEARANCE SALE

 hello hello Qasreena lovers ! assalamualaikummm .  korangggg , Mama Reen ada good news !!! Mama Reen tak shabar nak habaq mai ni  kat korang . Super tiptop TERBAIKKK ! huhuhu...
0Comments

Selamat Hari Raya Aidilfitri

  Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir...
0Comments

Qasreena x Qasmen Raya 2018

Assalamualaikum semua fans Mama Reen #qasreenalovers !! lama dah rasanya Mama Reen tak buat comeback, hehe.. Tahun 2018 ni, puasa bulan 5, pilihan raya pun bulan 5.. busy kan...