Off Season Sale

Bagi peminat setia Qasreena, Mama Reen ada berita baik untuk korang semua!! excited dah Mama Reen nak bagitahu nie..hahaha. Untuk pengetahuan korang pada 25/1/18 sehingga 31/1/18, Qasreena akan mengadakan promosi OFF SEASON SALE untuk kosongkan stor. Korang tahu tak kenapa Qasreena nak kosongkan stor?? sebanyak 38 Koleksi Baru akan dikeluarkan pada bulan Februari dan Mac 2018!! Excited tak??

Promosi diadakan selama seminggu je tau!!

Apa yang istimewanya.. Naura cardigan yang hot selling tu akan ada diskaun sehingga 40%. Mama Reen yakin, macam pisang goreng la Naura Cardigan kena Grab dekat customer Mama Reen. Bukan tu je tau.. hampir kesemua koleksi ada promosi yang menarik .. So korang kena lah datang grab koleksi idaman korang tu.

Apa jauh? Ala, yang jauh korang jangan risau, sebab promosi ni dibuka untuk pembelian secara online & retail. Jadi korang yang jauh pun masih boleh grab koleksi QASREENA dengan harga promosi OFF SEASON SALE!! cuma korang kena cepat je!! Stok adalah terhad!!

Dekat sini Mama Reen belanja sikit harga-harga promosi utk OFF SEASON SALE ni.. kalau korang nak tengok harga semua promosi, korang just ke http://www.qasreena.my je..

 






Sekian sahaja dari Mama Reen. Jangan lupa tau temujanji kita pada 25/1/18 sehingga 31/1/18 bermula pada pukul 11.00 pagi sehingga 9.00 malam.