0Comments

SAKEENA CARDRESS

Assalamualaikum fanss Mama Reen ! #qasreenalovers 🤗 haa ni .. Mama Reen nak tanya satu ni .. korang suka collection kurung atau cardress ? kalau Mama Reen paling suka...
0Comments

KESYHA CARDRESS BY QASREENA

Assalamualaikum #qasreenalovers Mama Reen excited nak cerita pasal Keysha Cardress dari Qasreena Malaysia nie. Kenapa nama dia CARDRESS?? Sebab konsep baju nie lain dari yang...
0Comments

#qasmencoolraya2018

Asslamualikum #qasreenalover, hari nie Mama Reen nak perkenalkan produk lelaki dari Qasreena tapi untuk lelaki Mama Reen namakan dia Qasmen. Best tak dengan nama brand produk...
0Comments

#qasreenaglamraya2018

Assalamualaikum #qasreenalovers , Mama Reen ingin perkenalkan 14 koleksi #qasreenaglamraya2018. 14 koleksi nie sangat simple dan santai & yang penting memberikan kita...
0Comments

Keyra Suit by Qasreena

Assalamualikum #qasreenalover, Mama Reen kembali lagi nak membebel dengan korang nie.. Apa? Nak bebel apa? Mama Reen nak bercerita sikit nie, saat Mama Reen jatuh cinta. Bukan...
0Comments

Qeela Suit by Qasreena

Assalamualaikum #qasreenalover, korang pernah dengar tak peribahasa “Alah bisa, tegar biasa”? mesti korang pernah dengar kan? Apa yang korang faham dengan...
0Comments

Aisha Suit by Qasreena

Assalamualikum #qasreenalovers, korang suka tak outfit korang yang berunsurkan riben? Mama Reen suka sangat kalau outfit Mama Reen ada unsur2 riben nie, tak kira la blouse ke,...
0Comments

DIANA CARDIGAN by QASREENA

Pernah terfikir tak, duduk rumah tiba-tiba pos laju sampai, nak keluar beli burger depan rumah ke, emergency case berlaku, korang pakai baju tidur atau baju yang kurang sopan....
0Comments

Asymmetrical design

Design asymmetric masih lagi trendy musim ini dan salah satu kegemaran Mama Reen. Bayangkan yang korang semua tengok sekurang-kurangnya seorang wanita yang berpakaian dengan...