Kenali 4 Jenis Kain Untuk Buat Pakaian

Apabila nak beli shawl, blouse, jubah atau dress secara online, Mama Reen selalu menitikberatkan jenis kain. Bukan apa, ada sesetengah baju memang longgar, tudung memang labuh, tapi melekat pada badan dan mungkin ada yang jenis kain jarang. Jadi, masih tak tepati syariat kalau macam tu. Jenis kain tu memainkan peranan untuk memilih baju atau pakaian…

Continue Reading →

Tips Fesyen Muslimah Ke Pejabat

Bercakap tentang pakaian ke pejabat, adakah korang sering mengalami masalah dalam memilih pakaian ke pejabat? Apatah lagi sekiranya korang adalah wanita yang baru start bekerja di office kan. Susahkan nak buat pilihan, samada seluar atau kemeja, blouse atau dress? Takpa, kali ini suka untuk Mama Reen berkongsi tentang tips pakaian ke pejabat/ office korang dengan…

Continue Reading →