Qasreena is an online fashion retailer for daily Muslim wear, tops and dresses . Qasreena serves Muslim ladies, who needs Islamic wear codes for daily activities or special occasion.

E-QASREENA
0Comments

Selamat Hari Raya Aidilfitri

  Tangan dihulur maaf dipinta, Erat hubungan sesama kita, Semoga gembira di hari yang mulia ini, Salah dan silap harap dimaafkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir...
0Comments

Qasreena x Qasmen Raya 2018

Assalamualaikum semua fans Mama Reen #qasreenalovers !! lama dah rasanya Mama Reen tak buat comeback, hehe.. Tahun 2018 ni, puasa bulan 5, pilihan raya pun bulan 5.. busy kan...
0Comments

Tips Menyambut Kedatangan Ramadhan

  Bulan puasa bakal tiba tidak lama lagi! Alhamdulilah masih diberi rezeki untuk bertemu dengan bulan berakah ini. Sebagai tanda syukur kita seharusnya bersiap sedia...
0Comments

Idea Fesyen Pakaian Dinner Muslimah

Ada sedikit info yang Mama Reen nak share kat korang mengenai fesyen pakaian dinner muslimah ni.Fesyen adalah sebuah industri yang mempunyai sifat yang cukup dinamik. Betapa...
0Comments

Tips Berpakaian Untuk Wanita Berisi

Pada masa kini, mereka badan yang berisi atau gempal mula menyedari penampilannya. Walaupun berisi, mereka terus berusaha untuk kelihatan ramping, langsing, dan kurus....
0Comments

Off Season Sale

Bagi peminat setia Qasreena, Mama Reen ada berita baik untuk korang semua!! excited dah Mama Reen nak bagitahu nie..hahaha. Untuk pengetahuan korang pada 25/1/18 sehingga...
0Comments

Tips Fesyen Muslimah Ke Pejabat

Bercakap tentang pakaian ke pejabat, adakah korang sering mengalami masalah dalam memilih pakaian ke pejabat? Apatah lagi sekiranya korang adalah wanita yang baru start...
0Comments

Suraya Blouse by Qasreena

Suraya Blouse adalah salah satu blouse yang direka khas oleh pereka fesyen kami di mana, blouse ini mengetengahkan design wing pada bahagian tangan dan pada bahagian hadapan....